18 February 2013

can't sleep

jam dah kul 2.00 am..tapi mata qasehsuci masih tak boleh lelap...kepenatan mungkin
dah 2 hari mengemas rumah, mengangkat barang, pindah perabot...arghhh penatnya...
tapi rumah still kelam kelibut lagi...banyak nye barang sampai tak tahu nak kemas mana dulu...
nak tak nak esok on monday qasehsuci perlu cuti ... have to siapkan jugak kemas rumah ni disebabkan husband akan outstation on tuesday ke shah alam selama 3 hari...
kalau tak jenuh la dengan 2 orang tentera qaseh tu...

4 comments:

permatabiru said...

pindah umah ke mn?hehe

QasehSuci said...

Dlm ni jgk cuma umah ni bsr lg dan yg penting trn satu tangga ke tingkat 1...tak larat dah nak memanjat tangga...

afeb pilah said...

semangat!

QasehSuci said...

Chaiyook

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena