28 January 2013

u-queen...sssshhhh...She's Got A Little Secret!


Korang pernah dengar tak produk ni...produk ni tak berapa famous di pasaran tapi produk ni mujarab...


Queen yang bermaksud RATU telah diadun menggunakan herba-herba mewah dan terpilih khusus bagi membantu menyelesaikan berbagai masaalah dalaman dan luaran wanita. U-Queen adalah minuman kesihatan yang kaya dengan nilai khasiat, vitamin dan bahan-bahan antiseptik untuk merawat dan memelihara kesihatan tubuh wanita secara total.
Ia membekalkan tenaga luaran dan dalaman yang diperlukan oleh wanita berkerjaya masa kini. Ia membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut, menguat dan merapatkan otot vagina (mengatasi masalah faraj longgar dan berair), mengencang payudara dan mengangkat punggung, memberi seri pada wajah, melewatkan menopause, dan mengeratkan hubungan suami isteri, Ia juga membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis, mencegah kanser, melancar / membersih darah serta peranakan.
U-Queen juga dapat membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan dan memastikan badan yang ideal tanpa masalah berat badan serta awet muda sentiasa. Ia juga secara semulajadi akan mencerahkan kulit dari dalam dan hasilnya akan dapat dilihat selepas sebulan penggunaan.

Cara Penyediaan

Tuangkan kandungan satu sachet U-Queen (25g) ke dalam segelas air suam (40°C - 60°C) sebanyak 150ml. Kacau hingga sebati dan sedia untuk diminum. Dicadangkan diambil satu jam selepas makan pada waktu malam.







Harga Pasaran : RM89.90
Beli Secara Online di Seindah Biasa Blogspot dengan harga RM80 sahaja (tidak termasuk   postage)
Read More

23 January 2013

Kasihnya anak...

Orang kata kasih kepada anak tangan-tangankan
Kasih isteri tinggal-tinggalkan..
Demi anak...si ayah ikutkan aje kemahuan anak..
Tak cukup dengan dvd kat kereta sendiri..kereta umi pun ayah bubuh jugak dvd...
Tak lain tak bukan semua utk anak2...
Bertuah jadi anak2 Naiim Faiz...




Read More

14 January 2013

Restoran bunga naga memang superb



Jumaat lepas otw QS nsk balik ke kampung mertua...singgah makan di restoran bunga naga ni..hubby pun tak pernah pegi sebelum ni..
Memang best tempat ni...restoran ni kat wang tepus, Jitra...
Ok layan gambar di bwh..klu rasa nak pergi..google map dulu sebab tempat ni agak tersorok...















Read More

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena