05 February 2013

Tutorial buat watermark gambar guna handphone

Ok hari ni qasehsuci nak share cara qasehsuci update blog melalui fon..skang ni qasehsuci pakai samsung galaxy note 2..mmg senang nak update blog tak perlu lagi guna pc atau laptop...di mana-mana saje dan pada bila-bila masa

Cuma mesti korang takut nak post entry bergambar sebab tak blh buat watermark di gambar yg korang nak post kan...ok qasehsuci buat mcm ni..

1. Pegi kat play store dan download textgram..logo mcm di bwh ni



2. bukan buat watermark saje software ni byk kegunaan...jgn lupa download ok

3. Ini hasilnya setelah di edit menggunakan textgram...







5 comments:

permatabiru said...

owh note 2 rupanya..

p/s:k.anie cam ada problem la bila nk buka blog k.anie..

QasehSuci said...

Yer ke? Pasai ape erk...kena wat back up siap2 la mcm ni..

nabila biela said...

comeyy...hee

QasehSuci said...

Tenkiu nabila biela..

Anonymous said...

My ѕpоuse and Ӏ absolutely love your blog and fіnd many оf yοur post's to be just what I'm looking fοr.
Would you οffеr guest wrіters
tо write content availablе for you? I wouldn't mind producing a post or elaborating on some of the subjects you write related to here. Again, awesome site!

Here is my weblog ... how can i get twitter followers
Feel free to visit my webpage how to increase twitter followers

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena