23 October 2010

my wedding





ni antara wedding pic yg favourite, tak tau la kenapa. masa kwen tu kami baru 6 bulan kenal. Kenal 3 bln terus tunang, 3 months pas tu terus nikah.dah jodoh kan jumpa sekejap jer terus kwen. kalau bkn jodoh bercinta la berapa lama pun tetap tak kwen2. pas kwen rasa life ni dah complete ader husband yg take care and protect kiter bila dah dapat anak rasa hidup dah terlalu sempurna...
Read More

Blogger World....I come

Salam untuk semua...actually, memang dah lama berhasrat nak tulis blog ni tapi masa tak mengizinkan sejak jadi working mum ni..balik keje nak uruskan pasal umah plak,anak and hubby rasa nya 24 jam x cukup nak habiskan keje utk sehari. tapi, nasib baik la hubby ringan tulang nak tolong buat keje umah tambah sejak pregnant tuk yg 2nd ni, bertambah-tambah rajin hubby sy...hahaha.tapi apsal kita yang mengandung ni plak jadi lagi malas,pembawak budak agak nye kan...tapi kita tak boleh ikutkan sgt malas tu nanti anak dalam perut jadi malas...mmmm betul jugak kate hubby tu.pas ni kena rajin sket yer umi......

Pas ni,sy akan ceritakan serba sedikit mcmane my story bermula dari anak dara sampai lah anak dh masuk dua...
Read More

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena