23 October 2010

my wedding





ni antara wedding pic yg favourite, tak tau la kenapa. masa kwen tu kami baru 6 bulan kenal. Kenal 3 bln terus tunang, 3 months pas tu terus nikah.dah jodoh kan jumpa sekejap jer terus kwen. kalau bkn jodoh bercinta la berapa lama pun tetap tak kwen2. pas kwen rasa life ni dah complete ader husband yg take care and protect kiter bila dah dapat anak rasa hidup dah terlalu sempurna...

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena