04 August 2011

Assalammualaikum...


Giler punya lame tak update blog.mula2 punya la semangat nak wat blog tapi oleh kerana kesibukkan yg teramat terus lupa ngan niat nak jadik blogger ni...tambah2 dah dapat baby baru ni..double tripple bz tapi enjoy ngan baby tersayang...penat cam ner pun balik rumah tengok baby mesti release tension & stress. inilah nikmat yang Allah kurniakan pada seseorang yang bergelar ibu..


2nd princess sy, namenya Nur Nawal Athiyyah binti Mohd Nur Na'iim..punya la panjang mesti susah adik  Nawal nanti nak isi borang OMR periksa...hehehe mase buh nama tak pikir sian anak2. maksudnya Cahaya Pemberian...semoga kami sekeluarga beroleh pemberian rezki,happiness,kesejahteraan,keredhaan Allah SWT,hidayah dan yang penting jodoh kami sekeluarga yang berpanjangan hingga ke syurga amin...

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena