20 September 2012

Segmen: Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam




Tetiba rajin plak nak berblogwalking malam ni...jalan2 terjumpa la blog ni yg tengah promote segmen ni...so Qasehsuci dengan ringan tulang dan senang hati join contest ni..bukan susah pun just copy banner pas tu masukkan jumpa followers setakat ni dan tinggalkan entri post ni blog member sorang ni dan yg paling penting follow blognyer sekali...

Jomlah join segmen ni untuk tingkatkan jumlah followers dan secara tak langsung dapat up traffic blog kita... nak join klik sini

JUmlah followers Seindah Biasa Blogspot sehingga 20 September 9.40 malam ialah....jeng jeng jeng


hhehehe...malu nak gtau...

37 comments:

cik lisa said...

Okay done ! ;) . Huhu, rajin rajin lah blogwalking di blog peserta lain untuk tingkatkan follower yaw :)

♥ layla naziera ♥ said...

hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

♥ layla naziera ♥ said...

hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Anonymous said...

done :).. datang dari segmen ini...jemput follow saya.. :)

http://boutiquediyana.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Mya said...

salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk sangat nice tau:D

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Bajonz Jambul said...

dh follow..

http://bajonzjambul.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Farah Raihana said...

Salam. Dari segmen yang sama. Comel la blogg. uling-guling sini. Follow kita tau tau tau?

http://penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Pha Is said...

singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

dah follow sini..

http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

fiqah hamed said...

Follow sini dari segmen yang sama.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jemput Jom join GA ini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

mieprosa said...

I'm done following you!
follow me back ^^

Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Sharifah Husna :) said...

Blogwalking daripada peserta segmen Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam :)

jalan-jalanlah kat belog Una (http://youaremykey.blogspot.com/)

Anonymous said...

as-salam..
datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


thanks
raff

CikMunBlogger said...

dari segmen yang sama :)

http://www.munviolettaxious.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

mun dah follow sni #70 :)

Ku`Muzz said...

Singgah sini sambil baca entry & follow sekali`
Salam Perkenalan > Terbang dari segmen yang sama :)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Unknown said...

Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

Ok, gtg! (┌'⌣')┌

Cik Puan said...

ponnnn...poonnnn...
saye follow awak.jgn lupe follow balik.Saye tunggu tauuuu :)

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

QasehSuci said...

wah...tak sangka dengan join 1 segmen je dlm masa 2 hari...qasehsuci dah bertambah follower 18 orang...thanx pada yg sudi jadi follower qasehsuci dan i dah folo u guys bank...big thanx k!

Unknown said...

jalan2 dr segmen yg sme n da follow.. jom terjah blog Cik CM.. :')

http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Unknown said...

hi
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Hanna said...

Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Amirah Azman said...

hai..dari segmen sama..sudah follow..sudi-sudi follow kembali..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Nur Nainis said...

Salam, singgah sini dan follow juga. :)


http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Nurfara Hani said...

Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

bb said...

kita dah folo awak balik :)
thank you so much for your earlier visit :)

misspurple said...

misspurple singgah dari segmen yg sme.. done follow awak..=)

http://milopurple.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Anonymous said...

dah follow sini dear...
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Lokman said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik yang dihasilkan oleh UTeM ^_^. kerjasama amat diharapkan.
http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

Unknown said...

dari segmen yg sama. folow here. jum ke blog saya and be my follower :)

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Noor Atikah Ramli said...

datang dari segmen yang sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Fatin Liyana said...

yuhuu !! datang sini. salam perkenalan ! =)

boleh like fb fanpage FL Bloghouse utk update terkini or follow twitter ^^, tq !

N.N said...

Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Chot said...

slmt berkawan..dane follow U~~come n hit me back.tq ye

Solehah Shamsuddin said...

Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Anonymous said...

Hy,
Saya Mizzs Ninie dari segmen yang sama,
Saya followers awak yang ke- 95
Follow saya kembali di sini,
http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Dikbee said...

dari segmen sama + follow
jom ke blog saya

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Unknown said...

done follow u..jgn lupe singgah and follow blog na.. :D

http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Cik Budiman said...

hye
dri segmen yg sme ^^
done follow u..
vsit my blog ea..
klu sudi follow la skli hehehe

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena