05 October 2013

Simple Crumble dengan daun stem

Orang selalu bertanya pada saya macamame saya boleh ambik tempahan menjahit sedangkan saya bekerja tambahan pulak saya ada 2 orang anak yang masih kecik. .
Jawapan saya senang je ...menjahit manik is my passion. ..saya minat sangat dan rasenya dah tahap addicted...kalau satu hari tak sentuh jarum n manik rasenya hari saya sangat tak sempurna. ..dan lagi satu saya tak ambik tempahan ni disebabkan upah tapi kepuasan.
Now, cinta hati saya dah beralih pada pearls. ..so ni saya update design pearls terbaru.
Simple crumble dengan daun stem ...tempahan dari hasmawati.





Thanks dear...
Dari: Nora Qaseh Beads Design





Read More

03 October 2013

Baru jam 5.00 pagi daaaa......

Salam pagi khamis...

Kuatnya angin...qasehsuci terjaga jam 5 pagi nak mandi awal la sangat..so ada la masa nak menjengah blog qasehsuci yg sgt2 dirindui
Hari ni my busy day macam2 qasehsuci nk buat hati ni...mula2 nk pergi kursus transformasi pra-usahawan wanita di pusat koreksional,  chuping then ke dobi pas tu kalau sempat qasehsuci nak cari material untuk projek shawl/hijab yg dah lama sangat pending ni. .....buat masa ni keje mem'beading' terpaksa dihentikan dulu buat sementara...

 Td semangat je nk buat post ni dalam kepala banyak benda nak cerita tp bila dh bukak idea semua terbang...hahaha so daripada qasehsuci melalut yg bukan2 baik qasehsuci stop di sini. ...

Oooppss lupa plak cantik tak signature dibawah.... tutorial tu qasehsuci ambik di blog lisa fazureen...pyh nk insert link coz entry ni qasehsuci update guna note 2 je....
Till then, have a blessed thursday morning everyone ....♡♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♥♥


Read More

02 October 2013

Radiglow Cantik dan Sihat Seiring

Radiglow.. tampak muda cantik berseri luar dan dalam..
kesan terasa seawal 7 hari..
lulus KKM: Pengkelasan "makanan"
-sesuai untuk semua peringkat usia dan semua jantina-

KENAPA RADIGLOW MENJADI PILIHAN RAMAI?

● RADIGLOW merupakan produk pertama yang lengkap dengan kandungan semua keperluan tubuh badan, bagus untuk kesihatan sekali gus untuk kecantikan juga. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 produk.

● Kandungan RADIGLOW terdiri daripada ramuan berkualiti premium terpilih, dari sumber-sumber berikut seperti ASTAXANTHIN, L-Glutathione, Hydrolyzed Fish Collagen, Vitamin C dan juga ekstrak Blackcurrant.

● Didatangkan dalam bentuk bungkusan kotak yang eksklusif mengandungi 2 botol RADIGLOW yang mudah untuk ditempatkan di rumah dan juga di bawa ke mana sahaja seperti di dalam handbag bagi kaum wanita.

● Cara penggunaan yang sangat mudah. Tablet yang boleh dikunyah atau terus ditelan dengan rasa enak Blackcurrant/ Beri. Hanya perlukan 2 tablet RADIGLOW setiap pagi dan anda akan tampil sihat dan menawan dari hari ke hari..





ANTARA KESAN PENGAMBILAN RADIGLOW:* Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.

* Membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit.

* Merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, eczema, parut, jeragat dan lain-lain.

*Juga terbaik untuk penglihatan, gigi, kuku dan rambut.

*Antioksidan semulajadi, 550 kali lebih kuat berbanding Vitamin E.

*Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung
ANTARA KESAN PENGAMBILAN RADIGLOW:* Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.

* Membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit.

* Merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, eczema, parut, jeragat dan lain-lain.

*Juga terbaik untuk penglihatan, gigi, kuku dan rambut.

*Antioksidan semulajadi, 550 kali lebih kuat berbanding Vitamin E.

*Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung

BERMINAT? BOLEH ORDER BILA2 MASA..
supplement terhangat masakini..

HARGA KAMI :
RM180(S), RM190(S/S)
1 KOTAK = 2 BOTOL
30 BIJI/BOTOL
PERCUMA!! 1 Skin Regenerative Green Mask bernilai RM 42
++ EXTRA GIFT!!
-harga termasuk kos pos-

 sms/whatsapp ke 012-3397536











Read More

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena