03 October 2013

Baru jam 5.00 pagi daaaa......

Salam pagi khamis...

Kuatnya angin...qasehsuci terjaga jam 5 pagi nak mandi awal la sangat..so ada la masa nak menjengah blog qasehsuci yg sgt2 dirindui
Hari ni my busy day macam2 qasehsuci nk buat hati ni...mula2 nk pergi kursus transformasi pra-usahawan wanita di pusat koreksional,  chuping then ke dobi pas tu kalau sempat qasehsuci nak cari material untuk projek shawl/hijab yg dah lama sangat pending ni. .....buat masa ni keje mem'beading' terpaksa dihentikan dulu buat sementara...

 Td semangat je nk buat post ni dalam kepala banyak benda nak cerita tp bila dh bukak idea semua terbang...hahaha so daripada qasehsuci melalut yg bukan2 baik qasehsuci stop di sini. ...

Oooppss lupa plak cantik tak signature dibawah.... tutorial tu qasehsuci ambik di blog lisa fazureen...pyh nk insert link coz entry ni qasehsuci update guna note 2 je....
Till then, have a blessed thursday morning everyone ....♡♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♥♥


0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena