26 August 2011

Salam Lebaran

Dalam diam tak diam dah 26 hari kita berpuasa...alhamdulillah bulan Ramadhan thn ni Allah swt. permudahkan amal ibadat ku. Selama tempoh 26 hari berpuasa, tak terasa letih,lpar atau dahaga di siang hari kecuali malam rasa penat dengan kerja rumah dan anak-anak...tapi itukan juga ibadah so continue jer buat kerja selagi terdaya tulang empat kerat ku ini.

Yg best and xcited giler nak sambut raya tahun ni mestilah sebab tahun ni turn kampung aku pulak...eee syok nyer nak sambut raya tahun ni tambah plak sekarang dah ada baby baru...yg syok collect duit raya anak-anak. tapi banyak masuk banyak gak keluar bagi pada anak-anak sedara sepupu sepapat.ah...tak kisahlah kan niat kita bersedekah, dapat gak pahala.

Read More

18 August 2011

Birthday Nasuha

hmmm...sok besday nasuha 3 thn. tak sangka dh 3 thn rupanya nasuha rase mcm baru jer. disebabkan jatuh bulan Ramadhan kena celebrate kat luar ajer la nampak nya, 3 thn berturut-turut besday kakak nasuha time bln pose so plan nak celebrate merangkap berbuka pose di Seri Malaysia tapi takleh sebab dah penuh. nyesal sgt2 tak booking awal2. so kami decide nak celebrate di Putra Brasmana Hotel di Kuala Perlis. hrp2 dpt la tempah cake topping doraemon, blk keje nanti nak g survey....mintak2 ader!...amin....
Read More

16 August 2011

Cuti???

hari ni 16/8/2011 cuti pertama pas maternity leave selepas sebln bekerja..rase badan weak sgt2 plus dah 2 mlm tak cukup tdo anak2 meragam and menangis-nangis,sian nawal perut selalu kembong. cam xleh nak carry on jer bekerja kat ofis ngan house chores 2 in 1. nak kena ambik supplement kot biar bertenaga sket...ader suggestion tak best supplement ibu beranak 2 yang bekerja mcm saya??
Read More

04 August 2011

Assalammualaikum...


Giler punya lame tak update blog.mula2 punya la semangat nak wat blog tapi oleh kerana kesibukkan yg teramat terus lupa ngan niat nak jadik blogger ni...tambah2 dah dapat baby baru ni..double tripple bz tapi enjoy ngan baby tersayang...penat cam ner pun balik rumah tengok baby mesti release tension & stress. inilah nikmat yang Allah kurniakan pada seseorang yang bergelar ibu..


2nd princess sy, namenya Nur Nawal Athiyyah binti Mohd Nur Na'iim..punya la panjang mesti susah adik  Nawal nanti nak isi borang OMR periksa...hehehe mase buh nama tak pikir sian anak2. maksudnya Cahaya Pemberian...semoga kami sekeluarga beroleh pemberian rezki,happiness,kesejahteraan,keredhaan Allah SWT,hidayah dan yang penting jodoh kami sekeluarga yang berpanjangan hingga ke syurga amin...
Read More

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena