26 August 2011

Salam Lebaran

Dalam diam tak diam dah 26 hari kita berpuasa...alhamdulillah bulan Ramadhan thn ni Allah swt. permudahkan amal ibadat ku. Selama tempoh 26 hari berpuasa, tak terasa letih,lpar atau dahaga di siang hari kecuali malam rasa penat dengan kerja rumah dan anak-anak...tapi itukan juga ibadah so continue jer buat kerja selagi terdaya tulang empat kerat ku ini.

Yg best and xcited giler nak sambut raya tahun ni mestilah sebab tahun ni turn kampung aku pulak...eee syok nyer nak sambut raya tahun ni tambah plak sekarang dah ada baby baru...yg syok collect duit raya anak-anak. tapi banyak masuk banyak gak keluar bagi pada anak-anak sedara sepupu sepapat.ah...tak kisahlah kan niat kita bersedekah, dapat gak pahala.

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena