29 November 2011

It's My Besday

Today is my 30th besday..org takut nak masuk 3 series ni tapi pada pada aku itu menandakan yg kita dah semakin matang. Usia di dunia meningkat tapi semakin dekat dgn Allah swt so kena tingkatkan ibadah dan amal jariah. Sikap perlu berubah mengikut usia tak bleh childish lagi..boleh..tapi ngan suami aje..hehehehe

Tahun ni besday aku 29/11 bersamaan 3 Muharram 1433 Hijrah selang dua hari dengan tahun baru Islam. Alang-alang pasang niat dan azam sekali di usia baru dan tahun yg baru ni. Azam nya tak perlu lah aku war-warkan pada semua cukupla untuk ingatan dan matlamat aku seorang. Semoga tercapai ape yang dicita-citakan dan mendapatkan keberkatan dari Ilahi..amin

Ape yang aku harapkan cuma aku, suami dan anak-anak dirahmati dan kebahagian yg dicapai kini berkekalan..keluarga yg dibina ini adalah satu anugerah yang tak terhingga nilai nya. Suami ku nyawaku, anak-anakku adalah nafasku...kalian adalah syurgaku

4 comments:

permata biru said...

selamat hari lahir..sweet 30th..:)

My World said...

time kasih yer si permata biru...tapi sweet lagi ker? he3

rafaliah said...

Selamat Hari Lahir..(^_^)

My World said...

thank yer rafaliah..syok la dh jadik bisneswoman skang..gud luck!

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena