09 November 2011

My blog

Baru hari ni secara officially berani nak show off my blog. selama ni saje perapkan. bukan aper dah byk masukkan artikel baru nak announce yang saya pun ader blog...
kira puas ati jugak dari tak tau aper start from zero belajar tutorial online dari internet tanpa bantuan sesape saya boleh buat blog sendiri...walaupun tak sehebat maner tapi tetap bersyukur.
tujuan buat blog ni bukan aper...tuk advertise kan produk. plan nak berniaga online, tapi belum dapat MOU lagi...produk akan diupload ke blog tak lama lagi...
so...tunggu

4 comments:

syedizz said...

okay....apa kata dont publish too much on family or peribadi matters...coz nanti ada yg dapat maklumat percuma jer.....heheheh 4 ur own safety gaks...

My World said...

thanks 4 ur advice syedizz...:)

syedizz said...

kalo nak google kasik traffic.....masa tulis post tu nanti letak keyword yg baik kat bawah posting tu...baru google leh link ngan blog

My World said...

contoh nye..!

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena