01 March 2013

Everlynn - Set 3 in 1 Vitamin C


Set 3 in 1 vitamin C

Bagi mereka yang mempunyai masalah kulit berjerawat, sensitif, parut yang banyak, berminyak dan pori yang besar anda patut mencuba Set 3 in 1 Vitamin C ini.Hanya dalam masa 2-3 minggu penggunaan, anda akan mendapat melihat kulit yang lebih halus, bersih, lembut, gebu dan bebas dari jerawat serta lebih anjal. Harga: RM100.00Set 3 in 1 vitamin c


5 comments:

ShuhaidaSaad said...

syieda masalah resdung. susah nak baiki :(

QasehSuci said...

@ShuhaidaSaad
akak pun ada resdung syieda...
set ni sesuai tuk resdung

Wanie Mj said...

teringin nak try, tapi takut tak suka pakai cream siang. :/

QasehSuci said...

@Wanie Mj
Wanie krim siang Everlynn tak mcm foundation..ianya krim siang sgt ringan tekstur nya..nampak natural..krim ni jgn risau takkan membuat kulit muka berminyak..

Wanie Mj said...

macam wani prefer xsuka kluar rumah pakai cream apa2. wani dah try mcm2 produk sblm ni, pinkish la, sf la, mcm2 produk yg jual online tu, w dh try. tp kan, dulu ada skali wani guna sf beauty buatan kelantan, mmg bagus. nampak sgt kulit makin elok. dia pnya krim siang pun ok, jeragat biji2 kecik semua hilang. tp wani stop lpas dh elok. sbb malas nk pakai krim siang. hehe. sbb xjaga muka, then kulit xla cntik mcm pkai sf dulu..

wani klau blh nk produk yg blh elokkan muka, then lepas kulit dh elok, kita just perlu stick dgn krim mlm mcm tu je. sbb wani xsuka pkai apa2 kt muka bila keluar rumah, xfresh rasa kt muka. ;)

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena