19 December 2013

Shawl with Lace


Lately..macam-macam design shawl dan selendang yg ada di pasaran...kalau kena dengan caranya shawl yg harga RM10 pun boleh nampak expensive  tapi kena kreatif la kan... so kalau korang ni bukan kategori tersebut...jika nak byk sgt dah shawl plain dalam almari korang tu...ape kata korang upgrade kan dengan tambah lace ...
Nak bubuh lace di shawl ni boleh macam-macam cara... ada yang letak di bahagian depan...di bawah dan ada jugak di tepi bahu....


shawl with lace n simple beads


shawl with lace (no beading)

shawl with lace

Lace dijahit 100% guna jari jemari
Boleh pilih warna shawl & warna lace untuk digabungkan

Harga shawl halfmoon lace
bermula dari RM 35
Bergantung kepada material kain & saiz lace
yang ingin digunakan

Berminat nak order? Sila hubungi
Whatsapp / Call 0123397536

 































Read More

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena