14 February 2013

Segelas herbalife f1 shake di subuh hari


Tenang menikmati segelas herbalife f1shake pagi ni 6.30 pagi...
Selalu minum ni bila dah siap2 nak ke tempat keje...
Agak clumsy time tu sebab peincesses pun dah merengek-rengek ...
Minum pun tak sempat nak menikmati khasiat2 herbalife ni...

Ok qasehsuci amalkan herbalife ni bkn untuk kurus...
Tujuan utama qasehsuci nak hidup dalam keadaan sihat...
Yang penting usus qasehsuci tidak bertepu dgn bahan buangan yang terperangkap di situ...
Ramai sedia maklum usus kita adalah punca utama kesihatan tubuh badan kita...
Jika sihat usu kita maka sihatlah keseluruhan badan kita...
Dengan mengamalkan herbalife ni...badan qasehsuci berasa ringan setiap hari kerana herbalife menjaga usus kita dengan baik...

Ramai beranggapan herbalife utk kurus semata-mata...
Sebenarnya herbalife melengkapi keperluan badan kita sehari-hari..
Qasehsuci bukanlah kategori heavyweight sedunia...berat qasehsuci xuma 49kg
Buanglah anggapan mu itu bahawa herbalife semata-mata untuk kurus...

Lagi satu kebaikan herbalofe yang kaum wanita di luar sana perlu tahu...
Ia juga dapat mengembalikan kulit wajah seperti anda semasa bayi...
No more pimples, acnes kerana kulit wabjah yang sihat bermula dari kesihatan usus yang baik..
Sekiranya usus anda kotor...
semua itu akan memberi kesan kepada keadaan luaran kulit dan wajah and...
Muka anda akan ditumbuhi jerawat fan kulit muka berminyak
Sia2 sahaja anda memakai barangan kosmetik yang mabal2...
Kerana untuk nampak cantik di luar perlulahh di rawat dari dalam....

Hubungi saya untuk info lanjut...
Dealer sah herbalife
-anie & naiim-

3 comments:

Cik Rongoks Ika said...

ramai dh yg cuba benda nie.kwn ika hari tu pon syorkan ika try benda nie tp ika xnk lg.hehehe

QasehSuci said...

ika belajar lagi ke?

Anonymous said...

I was able to find good information from your articles.


Feel free to visit my web page; how to buy more followers on twitter

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena