17 July 2013

Holiday 2013 Part 4 di Terengganu dan Kelantan

Day 4 - check out first world hotel at 10am...nk turun cepat cepat untuk cari breakfast di bawah dh tak sanggup mengadap fastfood hari2...kami meneruskan perjalanan memasuki highway pantai timur kerana next desrination ialah cherating. .plan asalnya nk bermalam di cherating sehari sebelum ke terengganu.
At 11am perut pun dah pedih ni..husband suggestkn kami makan di R&R Genting Sempah. Dah pukul 11 kan takde maknanya nak breakfast2..terus lunch nk berjalan jauh ni perut kena sentiasa kenyang..
Around 2pm sampai di cherating kami terus ke turtle sunctuary dah janji ngan gegirls nk bwk tengok turtle. .sukanya diaorang.

Sampai di Terengganu around 6.30 petang. Terus check in di Hotel Seri Malaysia, Kuala Terengganu.. Terletak di tengah-tengah bandar Terengganu, tidak jauh dari Pasar Payang. Malamnya berjalan di Dataran Shahbandar ambil angin malam di tepi pantai...layan je la pic di bawah selama 3 hari 2 malam kami di sini. nak cerita pun dah tiada idea sebab cerita ni dan bersawang lama... :)

Selepas 3 hari 2 malam di Terengganu...kami ke Kelantan selama 3 hari 2 malam jugak...layan pic je kay dah tak larat nak cerita sebab holiday kali ni mmg lama....9 hari 8 malam...

In Shaa Allah ..next holiday di Gold Coast Morib bulan 11 nanti...





The Paddock, Frase Hill


The Paddock Fraser Hill


First World Hotel



Genting Outdoor Theme Park
 

Dataran Shahbandar Kuala Terengganu


Waterfront Kuala Terengganu


Pantai Cahaya Bulan, Kelantan


PCB, Kelantan


PCB, Kelantan


Bazaar Tengku Anis, Kota Bharu



Genting Indoor Theme Park


0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena