02 July 2013

Holiday 2013 part 2

Ok..kul 2.30 petang we start our journey to genting highlang..tak jauh turun je dr fraser hill dari kuala kubu cuma 36km aje..tapi disebabkan pening and mual tekak akibat turun dari fraser hill kami rest sekejap di petronas untuk cari asam bg menghilangkan loya..

jap je dalam setengah jam kami sampai di kota keriangan ini...huhu walaupun sampai awal husband ajak g check in hotel dulu..kali ni memang dari awal lagi qasehsuci request kat husband nak stay kat first world hotel. Ok stay sini 3 hari 2 malam...
bilik 612 tingkat 16..

Malam tu kami just jalan jalan main indoor game aje..main benda alah ni..masuk2 je nampak benda ini dr bawah excited dah girls 2 orang ni nak naik..pas tu dinner kat kenny rogers. Sini memang tiada pilihan nak tak nak kena makan fast food aje...nk cari nasik mmg payah la..rate fast food kat genting Highland ni tak sama dengan price kat bawah..sini makam memang mahal..kami ambik 2 set quarter chicken dengan side dish





Selepas melayan mini train and reindeer cruiser anak anak pun dh kepenatan..so kami pun balik bilik..
ok untuk third day holiday in 2013 qasehsuci akan uodate later ok..xoxo

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena