01 July 2013

holiday 2013 part 1

Ok hari ni kami sekeluarga d genting Highland tp untuk story di genting Highland ni qasehsuci akan cerita di part 2 ok..part 1 story pasal our first destination iaitu titlenya semalaman di frasel hill

oleh kerana smpai ke tangjung malim pun dh pukul 6.30 so kami naik ke atas fraser hill pun dlm waktu maghrib masa naik cerah lagi tapi makin lama makin gelap dan gelap..memang pengalaman yg sgt takut dengan keadaan jalan yg agak bahaya sebab jalan sempit dan corner nya terlalu banyak. Di tambah plak keadaan yg gelap gelita. Tambah menakutkn bila cuma kami je yg ada tak nampak kereta lain pun yang naik ke atas. Qasehsuci memang dh tak bersuara senyap aje...dlm hati berdoa semoga memang jalan ini jalan yg betol..

tetiba..burpppp anak kecil qasehsuci muntah..tak tahan dgn keadaan jalan yg berliku liku

setelah sejam memanjat bukit finally sampai jugak di fraser hill...dlm hati bersyukur sangat2 sampai dengan selamat..


First kami check in dulu di Shazann inn. Oleh kerana malam ahad rate consider weekend rate agak mahal family room di sini rm315 1 katil queen dan 1 single bed. Bcoz tempat lain dah full so terpaksa ambik jugak..





0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena