08 June 2013

bleaching @ whitening gigi

La apsal la tak boleh tidur malam ni..tengok jam dah pukul 3.00 pagi tapi mata Qasehsuci ni masih tak menunjukkan tanda2 nak terlelap
Dah la besok nak balik kampung in law kat sungai petani..
Nasib baik ada blog kesayangan ni boleh jugak melepaskan kebosanan...
Jeles tengok hubby disebelah ni tidur dengan lena sangat2...

Korang pernah buat teeth bleaching tak? Ada yang panggil whitening...sebenarnya lama dah Qasehsuci nak buat benda alah ni tapi sedia maklum la kan yang Qasehsuci ni sangat penakut bab2 treatment gigi ni...
Sampaikan Qasehsuci sanggup menanggung sakit gigi berbulan-bulan disebabkan takut nk cabut gigi..

Alhamdulillah setelah berbulan menanggung sakit gigi akhirnya sakit tu hilang  sendiri...
Ok back to the teeth bleaching ni...next week on 13th june Qasehsuci dah buat appointment dengan dentist untuk buat bleaching ni...untuk share mana tau ada di kalangan pembaca yang penakut macam Qasehsuci ni...moga2 tergerak plak hati korang untuk buat bleaching ni....
Qasehsuci dh survey memang ada produk di pasaran untuk buat bleaching atau whitening ni rumah tapi kesan nya cuma sementara compare dengan buat di klinik...
Berbaloi dengan harga la kan..untuk buat bleaching kosnya agak mahal dlm rm1400 belum ditambah dengan kos scaling dan ubat lagi...

Ok pas buat nanti Qasehsuci akan update ...sekadar berkongsi pengalaman. .

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena