03 July 2013

Holiday 2013 part 3 second day di Genting Highland

Seawal pagi kami keluar dari bilik untuk mencari breakfast..kami ke McDonald's..hidangan lyg sama kami sekeluarga pernah makan dlm 30+ aje kat sini harga nya mak aiii...tu belum cerita dinner di pizza hut lg set for 2 person yang biasa dalam rm25 aje sini set tu rm40 ok so dh campur dgn side order lg total rm70+. Klu mkn kt bwh rasenya harga dlm below 40 je...dh la lama nk tunggu kerna semua restoran dipenuhi dengan tourists dr timur tengan yg memakai jubah hitam yg cuma nampak mata je...husband sampai bosan menunggu..yang kakak nasuha pulak sampai tertidur tak sempat nak makan..



Hari ni sepanjang hari memang nak spend time dengan anak2 di outdoor theme park.  untuk bermain di outdoor kena pakai wristband. So untuk 2 adults and 1 child Rm147, main la puas-puas sampai lebam..















0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena