18 October 2012

Jejalan di Kelantan



Tajuk entri kali ni ialah Jejalan di Kelantan...ada dalam kamus ke word jejalan ni...hihihihi...3 hari lepas Qasehsuci ke Kelantan ada Program Alumni Sahabat PPDa-PETRONAS Peringkat Kebangsaan di sini...sambil menyelam minum air kan.....agak lama dah tak ke Kelantan dan 3 tahun sejak lapor diri bertugas di sini bulan Disember 2009. nak citer bab hotel yang kami menginap ni...memang best harga pun boleh thn tapi disebabkan Kelantan Visit Year tahun ni so...dapat promotion price...jom tengok fasilities di sini...


  



Khalifa Suites Hotel & Apartment
 

Entrance

Deluxe Room

Kitchen


Bathroom

Masjid Muhammadi...View dari bilik...sgt cantik


0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena