04 March 2012

Jambangan Bunga

Uikkkkssss dah siap, alhamdulillah lega raseya baju customer ni dah siap. Nak tau kenapa,sebabnya dah 2 bulan baju customer ni ngan QasehSuci. ni baju tempahan dari ofismate QasehSuci tak lain tak bukan d one n only Kak Linda.hehe...baju ni design nye macam sejambak bunga that's why QasehSuci bagi nama design ni Jambangan Bunga. baju ni dipenuhi dengan 45 kuntum bunga gabungan warna pink dah cyan, dan diperincikan dengan kelopak daun berwarna dark cyan. Cantik tak?
 












0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena