22 March 2012

Fibox

Assalammualaikum....
 
Entry kali ni QasehSuci nak share sket pasal shoutbox/shoutmix or whatever yg seangkatan dengannya...What is shout box? A shoutbox, which is also known as a guestbook, tagboard, chatbox, saybox, or a chatterbox is a communication platform which allows your visitors to leave messages for you and you can leave message for them in your...mcm 2 way communications antara blogger dengan pembaca.

sebelum ni QasehSuci guna shoutbox ni *&%$@. hehehe takut kena saman nanti kalau condemn. tapi memang tak ok, QasehSuci sgt tak berpuas ati. So QasehSuci try guna Fibox. So far ok..kalau kengkawan blogger nak bertukar ke fibox..korang blh pergi ke link ni sini. Untuk blogger baru yg tak berapa familiar ngan cara nak letak shoutbox kat blog korang boleh pergi ke link ni tutorial fibox untuk belajar cara-caranya...pada yg dah expert comfirm tak pyh tgk tutorial lagi cuma copy code sahaja. Gud luck...





Dah siap shoutbox tu... kalau bloggers nk sorokkan shoutbox tu mcm yg blog 'Seindah Biasa' ni....





Kalau nak tau caranya boleh pergi ke sini. Untuk blogger baru yg tak paham boleh bertanya QasehSuci...boleh la tolong setakat yg QasehSuci tau..sharing is caring...Gud Luck

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena