17 March 2012

Follower baru minggu ni

Hai bloggers...minggu ni QasehSuci rase hepi sangat sebab follower QasehSuci dah 18 orang almak sikitnye pun nak kecoh bukan ape sebagai blogger baru bukan senang nak buat org follow blog kiter. QasehSuci pun bukan senang2 nak follow blog orang kecuali blog tu betol2 menarik...So QasehSuci berterima kasih pada follower blog 'Seindah Biasa' minggu ni iaitu:

>>>>>>>>>>>> http://reeneeraaid.blogspot.com/<<<<<<<<<<
>>>>>>>>>>>>http://missqerieyal.blogspot.com/<<<<<<<<<<
>>>>>>>>>>>>http://lisathemell.blogspot.com/<<<<<<<<<<<
 >>>>>>>>>>>>http://cikauliya.blogspot.com/<<<<<<<<<<<<

Ada sorang lagi SyafiqahManaf. Sori dik QasehSuci tak boleh folo balik sebab adik tak tinggalkan URL blog adik kat shoutbox....

1 comments:

Andak said...

salam perkenalan...nice blog!
saya pun baru disini, jom ikut saya :
www.andakzarinah.blogspot.com

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena