05 December 2012

U-Queen... She's Got a Little Secret


Korang pernah dengar tak produk ni...produk ni tak berapa famous di pasaran tapi produk ni mujarab...


Queen yang bermaksud RATU telah diadun menggunakan herba-herba mewah dan terpilih khusus bagi membantu menyelesaikan berbagai masaalah dalaman dan luaran wanita. U-Queen adalah minuman kesihatan yang kaya dengan nilai khasiat, vitamin dan bahan-bahan antiseptik untuk merawat dan memelihara kesihatan tubuh wanita secara total.
Ia membekalkan tenaga luaran dan dalaman yang diperlukan oleh wanita berkerjaya masa kini. Ia membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut, menguat dan merapatkan otot vagina (mengatasi masalah faraj longgar dan berair), mengencang payudara dan mengangkat punggung, memberi seri pada wajah, melewatkan menopause, dan mengeratkan hubungan suami isteri, Ia juga membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis, mencegah kanser, melancar / membersih darah serta peranakan.
U-Queen juga dapat membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan dan memastikan badan yang ideal tanpa masalah berat badan serta awet muda sentiasa. Ia juga secara semulajadi akan mencerahkan kulit dari dalam dan hasilnya akan dapat dilihat selepas sebulan penggunaan.

Cara Penyediaan

Tuangkan kandungan satu sachet U-Queen (25g) ke dalam segelas air suam (40°C - 60°C) sebanyak 150ml. Kacau hingga sebati dan sedia untuk diminum. Dicadangkan diambil satu jam selepas makan pada waktu malam.







Harga Pasaran : RM89.90
Beli Secara Online di Seindah Biasa Blogspot dengan harga RM80 sahaja (tidak termasuk   postage)

2 comments:

MaMa Rey said...

belum pernah dengar..baru kali ini dengar dan tengok..produk dari mana ni

QasehSuci said...

@MaMa Reyproduk ni keluaran u shine health and beauty company...produk ni pun ada kelulusan KKM. memang mujarab sebab saya pun dah amalkan produk ni selama 2 bln dan banyak perubahan..tu sebab saya berani nak jual produk ni

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena