19 December 2012

Kenapa eh...?


Kenapa eh dalam 2 hari ni readers/pengunjung QS bertambah? dah 2 hari berturut-turut readers blog ini mencapai seratus lebih sehari..untuk blog baru macam Seindah Biasa ini, jumlah tu dah cukup mengujakan..thanks again pada readers yg sudi singgah..
Ada beberapa tips yang QS nak share ngan blogger untuk menambahkan jumlah pageview harian u alls. Sebab lately ni QS kerap share entry di facebook dan Google+..dan QS fikir adalah logiknya itu adalah antara sebab pageview QS bertambah dari hari ke hari...so kalau ada post/entry menarik jangan segan dan silu nak share ok...happy blogging!!

2 comments:

permatabiru said...

best la cam tu..readers kita xbanyak pun mcm kak anie..hehe

QasehSuci said...

tak jugak permata biru...baru 2,3 hari ni aje...sebab kak ani banyak share post kat facebook

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena