18 December 2012

Macam Tak Percaya....!



Serius, sepanjang QS bergelar amatur blogger ni tak pernah blog QS mencapai pageview mencecah 100 untuk sehari...tapi semalam wat pertama-tama kalinya blog Seindah Biasa menerima kunjungan seramai 102 pada pukul 11.30 mlm...
bukan ape QS tak pandai sangat bab2 nak menaikkan traffic blog ni..SEO ke, page rank ke, dan ntah apa2 lagi...bab2 tu memang QS tak pandai dan tak cukup masa nak explore..
apa2 pun QS amat bersyukur dah ramai yang menyedari kewujudan blog ni di alam maya..thanks pada readers dan rakan-rakan blogger..blog ni bukan sekadar tempat untuk meluahkan bicara hati tapi tempat untuk menambahkan punca rezeki..thanks 4 ur support!

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena