03 April 2012

My new followers


Haaaaa minggu ni follower QasehSuci bertambah dari 24 ke 35 orang minggu ni. Syukur blog 'Seindah Biasa' semakin diterima. Terima kasih pada follower baru yang sudi folo blog QasehSuci yang tak seberapa ni. Minggu ni QasehSuci ada 11 follower baru dan QasehSuci dah folo u guys back. Sekiranya QasehSuci ter mis mana2 blog. Pls do not hesitate to let me know okay! And QasehSuci nak bagi tips untuk meningkatkan jumlah follower... korang rajin2 la buat blogwalking...dan alang2 dah melawat blog orang2 lain tu tak salah sekiranya korang tinggalkan komen dan mungkin juga suggestion untuk blog diaorang.

Lagi satu jangan lupa tinggalkan jejak korang di shoutbox k...and to my new followers seperti di bawa ...... You're Appreciated ...... thanx again



0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena