05 April 2012

Trip to Langkawi...

hmmmm....entri ni lama dah terperap kat QasehSuci almost 1 week. for info last week 30 Mac - 1 April QasehSuci ader trip ke langkawi menghadiri mesyuarat sektor, JPN Perlis. Langkawi kira favourite port untuk warga-warga JPN berkhusus ataupun bermesyuarat. masa mula jadi warga JPN perlis ni QasehSuci excited la jugak setiap kali ader trip ke sana, tapi skang ni arrrggghhhh busan nya asik ke tempat yang sama je.bukan aper nak mengharungi perjalanan ke sana dengan sistem feri yang pada QasehSuci very2 bad service. Korang tau luggage pun tunggang-langgang di baling oleh 'stewards2' dalam feri tu. kalau masuk awal lagi naya luggage comfirm renyuk di tindih oleh beg2 lain...

tu satu hal, satu hal lagi nak masuk ke dalam feri pun lama...tak caya???????



1 line je...mana tak panjang barisan
  

menunggu giliran....hhhmmmm
 



macam nak hantar PATI balik pun ade...hehe
   sekarang ni tourism malaysia dalam usaha nak menjadikan langkawi antara tarikan utama dunia untuk menaikkan lagi nama malaysia di mata dunia. pada QasehSuci dalam usaha ke arah itu....pelancong tempatan juga janganlah diabaikan...mentang2 lah yang naik feri ni banyak pelancong tempatan so sistem feri kiter ni buat tak amek kisah jer...kalau airport jangan cakaplah kemudahan dan frasarana nye memang dah international level.

tak caya jugak korang tengok airport dengan jeti ni....!!!!!




Langkawi International Airport
     

Jeti Kuala Perlis
  


pudu pun dah upgrade pakai air-cond skang ni...pity jeti kuala perlis
 


cuaca pada pukul 4 petang...tanpa aircond memang panas
 
tadaaaaaa......bebel punya bebel hahahah QasehSuci pun dah nakbalik....tak sabar nak jumpa my princess...





  

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena