23 February 2012

New Blog Template

Alhamdulillah setelah berhari-hari, berminggu-minggu akhirnya dapat jugak QasehSuci jumpa template yang betul2 QasehSuci suka. Template ni sangat cantik dan mudah digunakan. Before this, pernah QasehSuci cuba applykan satu template ni tapi pas tu haru biru jadinya dan tunggang langgang. So my advice, kalau korang nak tukar template, tolong berhati-hati. Yang penting kena backup 'download full template' dulu sblm tukar template baru.

Selepas berhari-hari mengexplore web2 yang bagi service template percuma ni, so di bawah ni QasehSuci listkan untuk kwn2 blogger sekiranya dah busan dengan template lama...:)

>>>>> http://www.pyzam.com/bloggertemplates
>>>>> http://www.thecutestblogontheblock.com/
>>>>> http://www.thecutestblogontheblock.com/
>>>>> http://btemplates.com/
>>>>> http://shabbyblogs.com/
>>>>> http://plumroselane-bckgrnds.blogspot.com/p/backgrounds-themes.html
>>>>> http://www.freecodesource.com/
>>>>> http://www.bloggertemplatesfree.com/
>>>>> http://www.bestbloggertemplates.net/
>>>>> http://rindas-template.blogspot.com/


"Selamat mencuba............................."

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena