18 February 2012

Alamak...menangis lar plak

isk3 malu QasehSuci nak citer,tapi kena citer gak la sebab nak bagi kredit tuk pengarah sedingin lavender. korang sume tengok tak citer ni malam tadi...punya la banyak episod QasehSuci tengok tapi part mlm tadi boleh menitik lak airmata QasehSuci. tapi bukan la entire episod tu QasehSuci menangis cuma part Jannah peluk mak dia pas balik dari oversea tu ajer...akhirnya mak dia lembut gak hati nak terima anak tiri.tapi di zaman ni wujud lagi ker insan sebaik Jannah tu...????

so, tuk citer ni QasehSuci bagi 4 bintang leh tak? bukan aper bukan senang QasehSuci nak menangis tengok malay drama ni. biler citer tu mampu nak wat penonton menangis, maknanya pengarah dia memang dah berjaya mengarah kan citer tu dengan baik...betol tak? ada setengah drama tu jalan cerita dah menarik tapi pengarahan nya out...nak tengok pun mcm tak berminat tapi oleh kerana minat jalan cerita tengokkan jugak...mesti korang leh teka citer aperkan kan kan....----------->Vanilla Coklat. Pandai korang teka...hehehe

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena