28 December 2011

Cuepacs Lega 5 Isu Berbangki Selesai

mmm....baru nak kaji semula keputusannya tak tau lagi...sama ada lebih baik atau lebih buruk. Nak taknak sebagai goverment servant kita kena sign. kalau nak kekal ngan SSM pun..no guarantee yg masa depan kita akan terjamin. Harap2 keputusannya nanti Gred 17 yg paling kurang faedah dari SBPA akan turut mendapat manfaat yg setimpal dengan gred2 lain. kalau nak bagi kena bagi semua baru adil dan saksama. jgn timbul soal golongan ini dapat lebih, golongan ni dapat kurang. Sebagai penjawat awam kita semua samer, kalau nak bagi biar setimpal kalau yak mcm ni la..rumah dah siap pahat still berbunyi di sana sini..ape2 pun kita nantikan nanti 5 perkara yg akan dikaji semula...lebih baik atau tidak!!! nak tau 5 perkara tu sila klik sini ......

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena