05 August 2012

Hilang Beg

salam ramadhan...
pejam celik hari ni dah masuk 16 hari kita berpuasa. rase masa berlalu agak pantas...
semalam ke pacific alor star..aduyai orang punya la ramai...nak shopping pun sesak..
nak dijadikan citer..beg qasehsuci hilang di pacific masa tgh kalut2 cuba baju anak2...nasib baik bukan handbag tapi just beg yg berisi telekung, 2 botol susu Avent, beg make up dan barang yang paling berharga dalam tu sunglass Bonia (hadiah sempena mothers day dari hubby)
asalnya beg tu husband yg pegang sebab qasehsuci dukung anak..nak menangis bila hubby pegi ricky balik tempat tu tp tak jumpa..nasib baik la qasehsuci tak give up...my turn pulak gi cari beg tu..
semua tempat yg qasehsuci singgah tadi qasehsuci cari dan tanya promoter kat situ...alangkah leganya qasehsuci bila singgah di hush puppies,promoter tu dah jumpa beg tu dan serahkan pada security guard. rupanya hubby tertinggal masa test baju my doters kat situ....syukur alhamdulillah
baik sangat promoter berbangsa cina tu...tgh preggy dlm 5,6 bulan...berkali kali qasehsuci berterima kasih pd dia...semoga senang promoter tu nak deliver baby tu nanti..amin
moral of d story shopping tu shopping jugak tapi kena berhati2 nasik baik beg yang hilang kalau anak ...huwaaaaa tak dapat qasehsuci nak bayangkan...yg elok jadikan panduan ..yg tak elok jadikan teladan ok...da...

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena