09 January 2012

Cif Cleaner

ahhaaa..ni nak share product yg sangat3 bagus. actually aku baru try sample je produk ni ...kebetulan beli 'sunlight' dapat free gift ni. so aku try la. hasilnye memang terbagus. tak payah nak sental kuat2 ngan berus. Caranya cuma picit kan Cif cream ni and lapkan dengan kain yang lembap pas tu bilas atau cucikan dengan air..sgt senang and simple dimple...aku dah try banyak produk tapi yang ni da best...dan cara penggunaannya yg sangat senang... 


 
So....inilah hasilnya barang2 di rumah anda akan kelihatan baru seperti rumah saya yang diproses petang tadi...jeng3




Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena