05 February 2014

Pregnancy Mommies Routine


Bermulanya rutin seorang ibu yang mengandung... minggu ke 11 Qasehsuci dah buat buku merah..2 hari selepas tu iaitu hari ni Qasehsuci kena datang lagi ke klinik minum air gula dah ambik darah sekali lagi disebabkan MCH dah HB low....ada anemia dan ambik darah sekali lagi untuk cek takut Qasehsuci ada talesimia.. Bab cucuk dan minum air gula ni yang Qasehsuci lemah sangat2...mood excited pregnant lagi jadi terbantut dengan bermacam-macam prosedur....tapi demi si kecil yang dalam perut ni Qasehsuci kena kuatkan semangat....kan baby kan...

Sebelum ini, tak pernah ada masalah darah ni...tapi untuk anak ke3 ni seawal kandungan berusia 2 bulan HB low.. entah la kali ni alahan pun agak teruk...tapi excited nye pregnant 3rd baby ni sampai nama anak pun dah prepare awal2...yang best bukan Qasehsuci dan husband je yang happy..anak-anak pun x sabar nak tunggu baby baru ni...Diaorg pegang perut dan tanya ...ummi adik baby tgh buat ape kat dalam perut ummi?? Excited nye....tp lama lagi nak tunggu still ada 29 weeks to go....sabar ye ummi...

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena