28 May 2013

Ultrawhite Skin Solution

Miliki kulit yang putih bersih, cerah dan bersinar tanpa cela dengan produk U-White Skin Solutions terbaru di pasaran ! Agen Pemutihan + Agen Anti-Penuaan + Agen Penyahtoksin = A New You !

Sesuai untuk lelaki dan wanita ! 
 
 
 
 
 
 
 
U-WHITE (ULTRA WHITE) SKIN SOLUTIONS …. A new you !

Miliki kulit yang putih bersih, cerah dan bersinar tanpa cela dengan produk U-White Skin Solutions terbaru di pasaran !

Diperkaya dengan bahan-bahan terbaik untuk pencerahan dan pemutihan, anti-penuaan dan penyah-toksin untuk memberikan anda hasil maksima dalam masa yang singkat. Alami sendiri perubahan dan perbezaanya, dari kulit yang gelap, kusam dan tidak bermaya serta berkedut kepada kulit cantik menawan yang menjadi impian setiap wanita di luar sana.

Segalanya yang kulit anda perlukan kini dalam satu tablet yang boleh dikunyah pada bila-bila masa sahaja. Kesan dua kali ganda U-White Skin Solution mengawal pengeluaran melanin bagi menghalang kulit menjadi gelap, sambil memberi kecerahan yang diingini hari demi hari. Bersama dengan kesan anti-penuaan yang terbukti berkesan, kini katakana ‘Selamat Tinggal’ kepada kedutan dan garis-garis halus di wajah anda. 

U-White Skin Solutions juga diperkaya dengan bahan-bahan aktif yang mampu bertindak menyah-toksinkan bahan buangan merbahaya dari tubuh anda untuk menjadikan anda lebih sihat dan aktif.

Tiada produk lain yang mampu memberikan anda pengalaman mewah dan glamor sebegini kecuali U-White Skin Solutions. 

Serlahkan diri anda yang baru dalam hanya 10 hari ! 

* Agen Pemutihan
* Agen Anti-Penuaan
* Agen Penyahtoksin
 
 



 
Semudah ABC untuk cantik & putih ! Tak perlu air, tak perlu shaker, hanya kunyah ! Dimana-mana sahaja ! Mudah & Ringkas, sesuai dengan cara hidup moden yang memerlukan kepantasan ! Itulah Ultra White Skin Solutions.


 





Diperkaya dengan bahan-bahan terbaik:

Antara bahan-bahannya:
~Mallus Domestica Stem Cell, 
~Argan Stem Cell,
~L-Gluthathione, 
~Coenzyme Q10, 
~Cartidyss, 
~Astaxanthin, 
~Bovine Collagen, 
~Seaweed Extract, 
~Pomegranate Extract, 
~Grape Seed Extract, 
~Lutein Extract, 
~Maqui Berry Extract, 
~Acai Berry Extract, 
~Blueberry Extract, 
~Aloe Vera Extract, 
~Tomato Extract, Vitamin C, 
~Blackcurrant Powder, 
~Orange Powder




 
 

Malus Domestica Stem Cells 

Pada tahun 2008 “PhytoCellTec Malus Domestica” memenangi hadiah inovatif untuk ramuan yang terbaik di Eropah (dibangunkan oleh Mibelle Biochemistry) yang diekstrak daripada pokok epal Switzerland yang jarang ditemui dari kawasan luar bandar di Switzerland. 

Pokok epal Swiss mengandungi bahan antioksidan yang sangat tinggi untuk mengatasi masalah penuaan. malah juga boleh mencegah penyakit barah. Buah epal swiss sangat kaya dengan fitonutrien, protein dan mempunyai sel hidup yang panjang. Sel tisu berkenaan didapati boleh membantu melindungi induk kulit manusia daripada unsur yang boleh merosakkan kulit seperti sinaran ultra ungu(UV). Ia menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan memperbaiki epidermis iaitu lapisan luar kulit selain membentuk pigmen kulit. Sel Stem Epal ini membantu mempertahankan dan meningkatkan fiber kolagen yang menjadikan kulit lembut, tegang dan sihat dari dalam.




Argan Stem Cells
 


L-Glutathione

Glutathione berperanan untuk menukarkan eumelanine atau pigmentasi gelap kepada phaeomelanin atau pigment yang lebih cerah. Jika glutathione dalam badan tidak mencukupi keperluan, sel akan cepat mati dan membuatkan sesetengah orang kelihatan lebih tua dari usia dan terdedah kepada toksin yang boleh menyebabkan kanser.Ia juga berperanan sebagai anti-toksin yang menghalang radikal bebas didalam tubuh. Glutathione bertugas untuk memproses toksin di dalam badan agar dapat dikumuhkan dengan mudah dari badan.
 




CoQ10

Coenzyme Q10 adalah ‘Pencetus” yang membolehkan sel-sel tubuh menghasilkan tenaga. Pengambilan CoQ10 dapat meningkatkan tenaga dan mengurangkan waktuk tidur. Ini kerana pemprosesan tenaga dapat memanfaatkan oksigen di antara setiap sel dalam badan. Juga dapat mengurangkan tekanan darah tinggi & membantu melambatkan proses penuaan dan menyerlahkan wajah muda. Ia juga dapat meningkatkan system pertahanan badan.



Pomegranate Seed Extract

Delima mempunyai khasiat-khasiat seperti Mengurangkan pengumpulan lemak di dinding pembuluh darah, Membantu penghadaman, Menambah tenaga, Mencuci buah pinggang dan salur kencing, Membuang lemak-lemak berlebihan, Mengubahsuai hormon bagi wanita menopause, Mencantikan kulit. Buah delima juga baik untuk ibu mengandung kerana kandungan asid folik yang tinggi dan zat besi.


Lutein

Lutein merupakan bahan anti oksida yang berpotensi melindungi mata daripada kecederaan akibat cahaya biru dengan menapis cahaya tersebut daripada mengenai lapisan sel-sel dalam mata. Banyak kajian telah melaporkan lutein boleh mengurangkan risiko mendapat penyakit mata yang kronik, termasuk katarak dan kemerosotan fungsi makula akibat peningkatan usia Di seluruh dunia, lebih 25 juta orang didapati terlibat dengan AMD dan katarak. Di dunia barat, AMD adalah penyebab kebutaan utama di kalangan mereka yang berusia 55 tahun ke atas dan dijangka meningkat sehingga tiga kali ganda menjelang 2025.




Astaxanthin

Astaxanthin ialah sejenis carotenoid ( organic pigmen yg d temui dlm kloroplas & chromoplast dr tumbuhan eg: algae). Mempunyai 550kali lebih Vita E untuk menghapuskan radikal bebas dalam sel. Dapat mengelakkan kerosakan DNA dan melambatkan kesan penuaan & anti kanser. Astaxantin bukan sahaja mencegah kesan sinar ultralembayung matahari, tetapi boleh menterbalikkan tanda penuaan luaran dari dalam kerana ia mempunyai sifat ati-radang yang kuat. Ia juga mengurangkan kedutan dan tompok tua, memperbaik kadar kelembapan, keanjalan serta kelembutan dan memberi kulit seri yang cantik dan sihat dan Meningkatkan kualiti kulit. Pemakanan tambahan untuk kulit kelihatan muda, cantik, dan mungkin yang terbaik untuk mengambil untuk penglihatan dan juga Meningkatkan kesihatan reproduktif.
 




Aloe Vera Extract

Banyak kegunaan aloe vera sehingga orang mesir purba menggelar pokok ni sebagai 'plant of immortality. sebatang pokok aloe vera dapat memberi khasiat merendahkan kadar kolesterol, menambah oksigen di dalam darah, memberi keseimbangan asid/alkali di dalam badan, menyembuhkan penyakit ulser, sistem penghadaman, menambah mineral, vitamin, enzim dan nutrien di dalam badan, sebagai pelincir salur perkumuhan, meneutralkan gula di dalam darah, memberi keseimbangan elektrolit seperti minuman tenaga, memelihara muka, kulit dan membaiki sel yang rosak dan menguatkan ketahanan badan (sistem imunisasi).




Acai Berry Extract

Buah berwarna purple gelap ini mempunyai kandungan antioksida antara yang tertinggi didunia- malah lebih tinggi dari anggur, bluberry, blackberry atau buah delima. Antioksida membantu kita membuang toksin di dalam badan yang menyebabkan banyak penyakit. Ia juga mengandungi kandungan serat dan lemak baik yang bagus untuk kesihatan jantung dan usus. Ia mengandungi kandungan Omega-3, Omega-6 dan Omega-9 yang baik untuk menurunkan paras kolesterol tidak baik dan meningkatkan paras kolesterol baik di dalam darah. Satu kajian makmal menunjukkan antioksida di dalam Acai berry mampu memusnahkan sel-sel kanser. Acai berry juga membantu menurunkan berat badan dan bersifat anti-penuaan.




Tomato Extract

Tomato mengandungi asid folik, asid panthotenik, biotin, vitamin K dan vitamin E. Asik utama yang terdapat pada tomato dan menyebabkan ia mempunyai rasa masam ialah asid sitrik.karetenod, B-karotin dan licopin pula menentukan warna pada tomato.Alkohol yang diektstrak dari tomato mempunyai ciri-ciri penahan sakit dan mengurangkan tekanan. Tomato mampu menjadi agen untuk anti penuaan dan mengembalikan keserian kulit terutamanya pada muka





Sea Weed Extract

Ekstrak rumpai laut dikatakan tinggi kandungan mineral dan kaya dengan sumber iodine, zink, besi, kalium, tembaga, magnesium dan kalsium. Ia dapat buang toksin dan bahan radikal bebas, Rumpai laut juga bantu turunkan tahap kolesterol dan juga memperbaiki pengedaran darah. Ia mengandungi alginate, mampu meningkatkan metabolism sekali gus meminimumkan peningkatan berat badan. Dikatakan juga mampu merangsang sistem imun dan membantu tubuh menentang jangkitan virus amat baik untuk mengurangkan masalah kulit seperti ekzeme dan psoriasis. Mengandungi seanol, antioksidan kuat yang lebih berkuasa daripada apa yang terdapat dalam tumbuhan di darat.
 
 



Maqui Berry Extract

Beri / Buah yang mengandungi antioksidan yang tertinggi di seluruh dunia. Ia dikenali kerana kekuatannya dalam membantu menurunkan berat badan dan meninggatkan kekuatan dan daya ketahanan badan. Ia juga menyokong kesihatan penuaan, meneutralkan radikal bebas dan mejnadi sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium yang bagus. Pengambilan Maqui Berry akan menambah paras tenaga, melindungi LDL daripada pengoksidaan, menguatkan tulang dan sendi, memutihkan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran matahari, mengurangkan tahap kolesterol buruk (LDL), menyokong kesihatan saluran darah jantung dan meningkatkan kekuatan dan imunisasi badan




Grape Seed Extract

Ekstrak biji anggur merupakan sumber besar polifenol. Ia membantu mengurangkan paras kolesterol tidak baik. Ia juga membantu mengurangkan risiko kanser dan strok & HIV, mengurangkan Hipertensi (tekanan darah tinggi) dan meningkatkan peredaran darah. Ia amat sesuai untuk mengurangkan masalah pengerasan arteri serta membantu meningkatkan pembakaran kalori. Bagi yang kuat bekerja, biji anggur membantu menyuburkan organ-organ dan otot, membantu mereka untuk bekerja dengan lebih berkesan dan meningkatkan ketahanan fizikal.



Cartidea

Cartidea ialah kolagen hydrolysis tahap 2 dan dikenali sebagai agen untuk menambah baikan kulit. Ia mengandungi peptides dari kolagen jenis 2, keratin, chondroitin Sulfate, aggrecan dan juga asid hidrolik. Kesemua bahan yang effektif ini mengunci kelembapan kulit, dan secara tidak langsung melewatkan proses terbentuknya kedutan dan garis halus pada wajah dan tubuh.


Blackcurrent Powder


Bovine Collagen

 
 
 
Orange powder




Apa kata pengguna terawal U-White??....jom kongsi

 

"Dulu saya study di Serawak. Serawak sangat panas. Tiap hari ulang alik ke kelas jalan kaki dan bawa payung. Kulit memang gelap dan kusam. Selepas tamat pengajian dan balik ke KL serta bekerja, selalu saya rasa macam x selesa sebab wajah & kulit yang kusam. Pakai krim pun cam sama jer, tiada beza. Kemudian saya diperkenalkan oleh kawan pada Ultrawhite. Sebulan saya amalkan, dan tiap hari saya pasti rasa kulit makin berbeza...cerah dan bersih. Kawan yang lama tak jumpa pun terkejut bila jumpa saya. Saya memang dah cerah ! Ultrawhite terbaek !"



“Erm...memang ramai yang kata saya sekarang makin cun. Saya tau kenapa ? Ini mesti pasal kulit saya yang semakin cerah kan....hehehe! Apa pun Ultrawhite memang pilihan yang tepat utk saya. Tiap hari hanya perlu bawa dalam handbag n kunyah dimana-mana sahaja. Tak perlu air atau shaker ! Dan inilah hasilnya !



 
“ Muka dulu nampak selalau kusam & eslalu di tegur oleh suami untuk tutup kusam dengan MAKE UP bila nak keluar.
tapi sekarang tidak lagi, keluar pegi jalan-jalan pun dengan FREE FACE je...

Suami sekarang duk berkepit je kalau keluar takut dikatanya ANAK DARA.”



“Saya memang suka bersolek. Selalunya saya akan pakai foundation untuk tutup kulit wajah yang tidak sekata dan agar nampak cerah. Tangan mujur saya bertudung, so selalu pakai baju lengan panjang / inner. Siksa juga la sebab tiap hari kena bangun awal untuk bersolek sebelum ke tempat kerja. 


 
Selepas mengambil Ultrawhite, saya perasan yang foundation saya menjadi terlalu gelap untuk saya, Rupa-rupanya wajah saya telah semakin cerah. Sudahnya selepas 10 hari ambil Ultrawhite, saya tak perlukan langsung foundation dan hanya berbedak serta sedikit pemerah pipi. Kulit tangan juga dah cerah. Saya memang berpuas hati dengan Ultrawhite !”



“Saya x perlu nak cakap apa-apa lagi. Kawan-kawan yang kenal saya pasti nampak nyata perubahan saya. Wajah, kulit...bersih, cerah dan kemerah-merahan. Rahsianya ? Tentulah Ultrawhite ! Anda bila lagi nak cuba ?

 


Kebaikan Ultra White Skin Solutions

Agen Penyahtoksin

Badan manusia mengandungi berbagai toksin yang mengakibatkan tindakbalas kimia dan reaksi psikologi akibat dari makanan berproses (Pewarna, rasa dan pengawet), minuman (alcohol, minuman ringan, air paip, pencemaran udara, perokok dan perokok pasif, kesan radiasi dari penggunaan telefon bimbit dan kimia merbahaya dalam alat jagaan diri dan kosmetik.

U-White kaya dengan bahan agen penyahtoksin yang mampu bertindak menyingkirkan segala toksin, yang terkumpul dalam badan khususnya di sepanjang saluran usus perut, hati dan sistem limpatik. Badan yang tiada toksin akan menzahirkan tubuh yang sihat dan kulit yang bersih, cerah berseri serta jauh dari penyakit-penyakit merbahaya.
..................................................


Perlindungan U.V.

Radiasi sinaran ultraviolet (UV) daripada matahari adalah punca utama kepada berbagai masalah kulit. Punca-punca radiasi UV tiruan ialah seperti lampu-lampu matahari (sunlamp). Radiasi sinaran ultraviolet boleh mengakibatkan kulit menjadi kusam, bernoda, berpigmentasi dan cepat berkedut. 
Bahan aktif di dalam U-White yang yang mengandungi Carotenoids membantu untuk melindungi dan mengurangi kerosakan kulit akibat sinaran ultraviolet ini. Ia mengawal kadar serapan sinaran keatas kulit secara semulajadi.


Anti Penuaan

Stem Cells yang terdapat di dalam U-White membantu memperlahankan, malah menterbalikkan proses penuaan dengan memperbaiki punca sel-sel badan. Ia membantu menghidupkan semula, merawat sel-sel rosak dan mengembalikan keremajaan sel-sel tubuh serta merangsang dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan. 

Telah dibuktikan bahawa :

1. Spesis sel stem epal dapat mengaktifkan 80% sel stem yang dorman daripada penjanaan semula sel badan manusia dan melambatkan proses penuaan.

2. Spesis sel stem argan pula terbukti sebagai bahan paling keberkesanan dalam melindungi dan mengaktifkan sel stem dermis. Sel stem ini meningkatkan keupayaan tumbuh semula, dan mencapai regenerasi kulit bahagian dermis, memulihkan ketegangan dan mengurangkan kedutan sehingga 26%.


Antioksidan

U-White kaya dengan bahan Antioksidan yang berkuasa menyingkir Radikal Bebas yang berpunca dari pencemaram, ketidakseimbangan makanan, dan cara hidup yang tertekan. Ia sekaligus bertindak sebagai pelindung kepada kulit. Salah satu kesan yang paling efektif dari bahan-bahan bersifat antioksidan ini adalah kemampuannya dalam merangsang pengeluaran kolagen yang merupakan bahagian penting dari struktur dan proses peremajaan kulit.

Bahan antioksidan yang terdapat di dalam U-White membantu :

- Kulit menjadi kenyal.
- Menghambat dan memudarkan kerutan pada kulit.
- Pencerahan dan pemutihan warna kulit di seluruh badan.
- Menjaga kesehatan rambut dan kuku.
- Melembutkan/menghaluskan tekstur kulit.
- Melindungi mata dari kerosakan fungsi.


Agen Pemutihan

Warna kulit bergantung kepada kadar kandungan pigmen melamin. Semakin banyak mengandungi pigmen melamin, maka akan semakin hitam kulit seseorang. Sebaliknya, semakin sedikit pigmen melamin, kulit akan semakin putih. Selain itu, jika terlalu lama berada di bawah sinar matahari, warna kulit akan menghitam kerana pigmen melamin bertambah banyak jika terkena sinar matahari.

U-White mengandungi bahan terbaik sebagai agen pemutihan kulit yang berperanan untuk menukarkan eumelanine atau pigmentasi gelap kepada phaeomelanin atau pigment yang lebih cerah. Eumelanin yang menyebabkan kulit gelap terjadi secara semulajadi, Ia juga berperanan menukarkannya kepada phaeomelanin yang membuatkan kulit lebih cerah hari demi hari.




Cadangan Pengambilan :
Ambil 2 biji tablet sekali sehari dengan perut kosong. Boleh dikunyah begitu sahaja atau diambil bersama segelas air kosong.
Cara Penyimpanan :
Simpan ditempat dingin dan kering di bawah suhu tidak melebihi 30C, jauh dari matahari. Elakkan dari kanak-kanak.
Kesesuaian Umur :
Sesuai untuk lelaki dan wanita dewasa berusia 21 tahun ke atas.
Peringatan :
• Ibu mengandung tidak digalakkan mengambil U-White.
• Boleh diambil sewaktu haid
• Digalakkan mengambil U-White berterusan selama sekurang-kurang 3 bulan untuk kesan efektif.
• Minum sekurang-kurangnya 10 gelas air sewaktu mengambil U-White.
• Elakkan minuman berkafein seperti teh dan kopi dan elakkan dari pancaran matahari terik sepanjang tempoh mengambil U-White.
• Hasil dan kesan berbeza pada setiap individu.


Harga jualan

* Only RM156.00 (SM) / RM166 (SS) per bottle with 90 Chewable Tablets
* 2 - 3 tablets per day
* Value for Money
* Result Guaranteed
* Approved by KKM
* GMP Factory




 

0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena