09 January 2019

Salam tahun baru... 2019

Rasanya masih tak terlambat QS nak wish pada semua Happy New Year baru hari ke 9 tahun 2019 kan... So Happy Ne Year uolssss...
Sempena tahun baru ni mesti korang dah set azam baru kan....tapi sekiranya azam lama tak complete lagiii so korang carry forwardla thn ni...
Bagi QS sendiri...azam QS of coursela utk anak2...nak improve kualiti life QS dari semua segi...kewangan, jati diri dan nak sebarkan banyak2 positive vibes pd semua org sekeliling QS.. in shaa allah
So.. thn ni QS nak fokuskan pd biz QS yg selama ni QS buat sambil lewa.. thn ni QS nak lebih serius....hopefully smpi QS berjaya dapat Sale Director....wish me luck OK....next entry QS akan share benefits produk-produk Mary Kay... kan Sharing tu Caringgg....lov....



0 comments:

Kombinasi Simpulan Tocang dan Manik Tabur

Blooming Flowers

Live Traffic Feed

Copyright 2010..anie&co...All Rights Reserved. Powered by Blogger.

© 2011 Seindah Biasa, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena